Prezenta in Social Media

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

joi, 25 decembrie 2014

Craciun Binecuvantat cu pace si liniste in suflete si un An Nou Imbelusgat va doresc tuturor .


Astazi,in aceasta Sfanta zi de sarbatoare, cand Fiul Lui Dumnezeu a venit pe pamant intrupandu-se din Sfanta Fecioara Maria in ieslea saracacioasa din Betleem deoarece nimeni din neamul poporului ales nu l-a primit in casele de oaspeti cu toate ca ,, Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit " va doresc un Craciun cu pace si liniste sufleteasca . In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca si voi sa fiti alaturi de ingeri si sa pastrati in suflet acest mesaj. 
Si nu uitati: iubire...pace...credinta...lumina...deoarece Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn.Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.Lumina Sfanta a marii sarbatori sa iti aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.CRACIUN FERICIT!
 




COLINDE, COLINDE E VREMEA COLINDELOR



De asemenea va invit sa vizionati vernisajul Expozitiei Internationale ,, Nasterea Domnului motiv de bucurie si sarbatoare a intregii crestinatati "





Si un video mai nonconformist ,, Digital story of Nativity "



Anul acesta sunt 10 ani de cand slujesc invatamantului romanesc si va invit sa vedeti locurile pe unde am umblat si sa va invit sa participati in Cursurile Erasmus Plus pe care Noi, Compania Euneos din Finlanda le vom organiza http://bitly.com/euneostraining4ro

A fost o placere pentru mine sa fiu trainer pentru cursul Erasmus Plus organizat de Euneos  in Benalmadena, Spania in Noiembrie 2014

duminică, 7 decembrie 2014

#euneoscourses oferă poarta spre cunoaştere şi pentru dascălii români. Pre-Înregistraţi-vă acum! Prezentarea pe scurt a Cursului #Curation in #Education în care am fost Trainer #erasmusplus

                 
Nou din data de 16.02.2015 .
Euneos a lansat astăzi noul website http://www.euneoscourses.eu/  pentru toate Cursuile Erasmus Plus  ( 7 teme importante si  5 subteme) si acum puteti face Preinregistrarea la cursul care va intereseaza dand click aici  http://euneoscourses.sharedby.co/share/WcEc8e
Euneos ofera suport pentru toti profesorii si scolile care au realizat Preinregistrarea .
http://bitly.com/euneostrainingsupport 
Erasmus + Ka1-Euneos oferă Asistenţă Online Masivă și Deschisă 
Asistenţa din partea Euneos constă în :
1.Video-Conferinţe Interactive gratuite cu toţi aplicanţii ( cu dumneavoastră! ) Data şi ora acestora vor fi trimise mai întîi celor care au realizat o Preinregistratrare .
2.Un fel de aplicaţie ,, completată “ care trebuie Adaptată de Şcoli la nevoille şi contextul propriu . Va fi o aplicaţie parţială, dar partea cea mai importantă ar trebui să conţină conţinutul propriu al Planului European de Dezvoltare, scopurile şi obiectivele pedagogice ... şi necesităţile proprii ale fiecărei şcoli în parte. Putem da doar sfaturi generale, cele mai recente informaţii şi exemple de bune practici bazate pe experienţa noastră.
3.Suntem,de asemenea, şi online http://www.euneoscourses.eu/   . Principalul Forum de Ajutor este pe Facebook https://www.facebook.com/groups/Tap.Swipe.Pinch.Course/ şi dacă utilizaţi Google Plus vă invităm şi pe comunitatea  care tocmai a fost creată pe Google Plus  https://plus.google.com/communities/113950862480575268499 ALĂTURAŢI-VĂ ACUM! De asemenea ne puteţi urmări şi pe Twitter https://twitter.com/euneosmedia şi utilizăm pentru toate cursurile hastagul #euneoscourses
4. Oportunitate de a vorbi pe chatul Facebook
5. Contactele personale Skype sunt disponibile, de asemenea
NOTĂ: nu aveţi nevoie să realizaţi pre-înregistrarea pentru o anumită dată / sesiune încă. Puteti decide după aprobarea GRANTULUI CARE SESIUNI LE PREFERAŢI (datele, locuri de desfăşurare).
- Suntem FLEXIBILI și TRASPERENŢI: dacă vor fi prea mulţi participanţi pentru o sesiune, vom organiza sesiuni suplimentare. Dacă există prea puțini pentru unele sesiuni, vom pune 2 sesiuni împreună. Vrem să ascultăm Şcolile şi profesorii. Toţi trainerii nostri sunt de asemenea profesori, unii formatori în universităţi, etc.
- Vom ști numărul final de participanţi doar după rezultatele Agenţiilor Naţionale cu privire la aprobarea GRANTURILOR (în iunie-august 2015).

Am hotărît să vin în sprijinul dumneavoastră după ce în anul acesta 10 % din dascălii care au participat la Cursurile Erasmus Plus organizate de Compania Euneos din Finlanda au fost români . Mai multe informaţii aflaţi dînd click pe următorul link http://bitly.com/euneostrainingsupport
Euneos organizează cursuri în ţări diferite ţări cu locaţii de curs foarte attractivehttp://www.euneos.eu/courses-2015-2016
- Spania, Costa del Sol lîngă Malaga . Exemplu http://educuration.wikispaces.com/Main+Page
- Franţa La Réunion, Reunion Island, în colaborare cu Académie La Réunion, Franţa
- Portugalia lângă Poto
- Anglia, Liverpool
- Finlanda, Helsinki/Vantaa,
- Estonia, Tallinn,



Am avut deosebita plăcere să fiu trainer Erasmus Plus anul acesta, iar acest curs îl vom organiza din nou în 7-14 noiembrie 2015. Pentru mai multe informaţii mă puteţi contacta pe facebook click aici  sau la email lucianecurator@euneos.eu

COSTURI CURS:
- NOTA: Taxa de cursuri de 7 zile este de 650 euro pe participant. Aceasta înseamnă pentru șapte zile curs 490 euro pentru taxa de curs (predarea şi materialele), precum şi 160 de euro, costurile de organizare . (NOTĂ şcoala ta va primi 7x70 euro = 490 euro Grant Erasmus pentru taxa de curs.) şcoala ta va primi, de asemenea, 300 de euro costurile de organizare pe cadru didactic participant.
- În cazul în care o şcoală trimite 5 sau mai mulţi participanţi la cursurile Euneos, va exista o reducere de 10%
- De exemplu factura Euneos va fi apoi 490 euro taxa de curs şi 95 de euro costuri de organizare (= 585 euro pe participant).
(Notăm o singură excepţie: Preţul pentru 5 zile “Best practice Benchmarking” -cursul de Duminică după-amiază până Joi seara este de 500 per participant (costuri 350 taxa de curs + 150 organizare).
- Euneos va furniza informaţii cu privire la cazare si va face toate toate aranjamentele, la fiecare curs.
Dati click pe fiecare curs pentru a citi mai multe informatii pe pagina oficiala a noului website .

1.Erasmus+ Course ‘Social Media Master Class for education in semantic web 3.0′ – Curation  http://educuration.wikispaces.com/Main+Page
-Ultimele trenduri in utilizarea Social Media, diferențele dintre web 2.0 și web 3.0 și crearea de conținut în învățare și predare. Cum să devii un bun curator în educație ?
-Participanții vor dobîndi un nivel înalt de competențe pentru a implementa social media în educație.
- Fiecare participant trebuie sa-și aducă propriul laptop sau ipad


Planificarea cursurilor
8-14 Noiembrie 2015: near Málaga, Spain
13-19 Martie 2016: near Málaga, Spain
Noiembrie  2016: near Málaga, Spain
Special edition, Midnight Sun Course in the most northern part of European Union.
12-18 Iunie 2016, in Inari, Lapland, Finland.
SEE: http://www.ejournal.fi/lapcom2/
                           
                      


2. Games Based Learning and Gamification
Acest curs va ofera diferite tehnici si instrumente pentru a introduce
 This course will offer techniques and tools to introduce invatarea bazata pe joc in lectiile tale


3. Best Practices Benchmarking
Cursul Cele mai bune practici in Benchmarking in scolile din Finlanda contine prezentari ale expertilor, observații  la toate nivelurile școlare, consolidarea și schimbul de competențe în colaborare.

4. How to make your school more international Prin acest curs inveti cum sa devii un bun coordonator in proiecte internationale, cum sa organizezi activitati internationale, cum sa stabilesti parteneriate Erasnus + cu alte scoli europene.



5.Circular Economy – teaching and training your students
Prin acest curs inveti cum sa ii pregatesti pe elevi pentru economia circulara care reprezinta una dintre principalele schimbari pentru tineri pe care se va concentra educatia .

6. Master Class creative teaching
Prin acest curs invatati cum sa deveniti mai creativi in proiectarea lectiilor .

7. Tap-Swipe-Pinch courses -Tablets in Classroom




A.Tap-Swipe-Pinch – General iPad/Android
Cursul general ‘Tap-Swipe-Pinch. Tablets changing the way to learn and teach’ iti ofera tie cele mai bune practici si exemple practice de utilizarea a tabletelor si Ipad-urile in lectii si in educatie . 
 Cursul te ajuta sa inveti matematica si stiinte utilizand tablete si ipad-uri



Cursul te ajuta sa inveti limba engleza utilizand tablete si ipad-uri



Cursul te ajuta sa inveti Muzica utilizand tablete si ipad-uri



Cursul te ajuta sa inveti Limba Rusa utilizand tablete si ipad-uri






Care Curs Erasmus Plus va place cel mai mult ?

Doriti mai multe informatii ? courses@euneos.eu

Share google +1 button

c